Pastile de slabit cu extract de cafea verde

O SA PIERZI IN SFARSIT CATEVA KILOGRAME
Chiar daca mananci dulciuri in fiecare zi

Extractul natural de cafea verde in cea mai puternica doza disponibila pe piata din Romania. Nicio celula de grasime nu o sa-I reziste acestui ingredient inovator.
8-10 KG IN MAI PUTIN DE 4-6 SAPTAMANI
Cafeaua verde este metoda cea mai sigura si eficienta de a controla greutatea astazi.
Folosind acest extract de boabe de cafea verde, cunoscut si folosit de secole, nu este nimic mai mult decat o intoarcere la vechile metode ale stramosilor nostri. Medicina naturala binecuvinteaza cafeaua verde pentru ca imbunatateste tractul digestiv si functionarea corecta a fluxului sangvin. Cand s-a descoperit ca cafeaua verde ajuta sa pierzi in greutate eficient – a devenit repede un hit la televizor.
Efectele extractului din boabe de cafea verde au fost studiate clinic de un grup de cercetatori de la Universitatea din Scranton (Pennsylvania , USA) care au folosit un grup de control dublu-mascat. Persoanele care au folosit GREEN COFFEE Plus au pierdut in medie 10.5 kg. Indicele lor de Masa Corporala IMC a cazut cu 10.3% si procentajul grasimii din corp a scazut cu 15.5%. Si toate aceste in primele 6 saptamani de tratament!
 
zielona kawa

No comments:

Post a Comment