Увеличаване на обема на спермата

Увеличаване на еякулацията

Нашите най-добри препоръчани продукти за увеличаване на еякулацията са:

Секс

Сексът е навсякъде. Културата ни ни засипва със секс къде ли не. Винаги ли е било така? Всъщност не. Мъжете и жените не винаги са били обсебени от секса. Но истината е, че винаги сме се концентрирали върху идеята за красотата и силата на пениса. Пенисът винаги е бил и все още е символ на мъжественост, сила, надмощие и успех. Пенисът присъства в изкуството и въображението на културите по целия свят. Хората обръщат внимание на размера на пениса и търсят начини за уголемяването му. Мъжете мечтаят за по-дълготрайни ерекции и се опитват да преодолеят преждевременната еякулация. И накрая някои от нас просто искат да получат ерекция. Но същинският момент е оргазмът. Всъщност той е истинската цел на всички действия по отношение на пениса: изпитването на по-мощни оргазми.

Това може да хвърли малко повече светлина по въпроса защо се обръща толкова голямо внимание на обема на семенната течност. Мъжествеността и обемът на спермата са станали до известна степен взаимосвързани. Мъжете забелязват, че обемът на еякулата оказва влияние върху много аспекти от тяхната сексуална идентичност и наслада. В резултат на това, те искат да увеличат обема на спермата си.

Нисък брой на сперматозоидите

Ниският брой на сперматазоидите (или изобщо липса на сперматозоиди) може да бъде причинен от тежка паротитна инфекция, хормонално нарушение, наследствени фактори или инфекции. Също така може да бъде предизвикан от стегнато или притискащо бельо, прекомерна употреба на цигари, алкохол или незаконни наркотици и излагане на радиация или отровни химикали.

Според Министерството на здравеопазването:

Пълната липса на сперматозоиди в еякулата, наречена азооспермия, може да се дължи на много фактори. Преди да диагностицира състоянието Ви, да предложи лечение и да Ви даде прогноза, Вашият лекар трябва да събере допълнителна информация. Първата стъпка е пълна анамнеза и физически преглед.

По време на физическия преглед Вашият лекар ще провери размера и консистенцията на тестисите. Ако тестисите са малки и по-меки от нормалното, проблемът може да се дължи на ниски нива на хормоните, които са необходими за производството на сперматозоиди. Ако тестисите са малки и твърди, причината за ниския брой сперматозоиди може да е тестикуларна недостатъчност. Необходимо е лечение, за да се произвеждат повече сперматозоиди. След като направи внимателна преценка, Вашият лекар може да определи дали хормоналното лечение (в редки случаи е от полза) или някакво билково лечение би могло да направи възможно увеличаването на еякулацията и производството на повече сперматозоиди.

Еякулация

Нека да разгледаме как работи кулминационната точка при мъжете, за да разберем изключително важната роля на обема на еякулата за удоволствието при мъжа.

Първо, семенната плазма се събира в еякулаторните канали преди и по време на сексуалната стимулация. Предназначението на тази плазма е да предпазва и да подхранва сперматозоидните клетки по време на пътуването им през женските репродуктивни органи. Мъжкият оргазъм е кулминацията на сексуалната стимулация. Той се случва, когато различни групи мускули се съкращават едновременно: контракциите на PC мускула (pubococcygeus мускул) се извършват едновременно с контракциите на сфинктера, ректума и перинеума, а тези на еякулаторните канали - едновременно с контракциите на други мускулни групи около пениса. Основната цел на съкращаващите се мускули е да изнесат количеството изхвърлена семенна течност през пениса. Първите няколко контракции са най-интензивни. Те се осъществяват през интервали от около една секунда. С напредването на оргазма контракциите стават по-малко интензивни и се осъществяват през интервали от около две-три секунди.

Обемът на спермата зависи от много фактори, включително наследственост, режим на хранене, общо здравословно състояние, честота на сексуалната активност и възраст. Съставът на спермата обаче е един и същ при всички мъже: еякулатът съдържа сперматозоиди и дълъг списък от съставки, които изглеждат като етикет на таблетки с витамини: аскорбинова киселина (витамин С), лимонена киселина, хлор, холин, калций, креатин, хиалуронидаза, холестерол, фруктоза, глутатион, инозитол, млечна киселина, азот, фосфор, витамин В12, пурин, пиримидин, пирогроздена киселина, натрий, калий, сорбитол, магнезий и цинк. Всяка от тези съставки обаче е само в малко количество и обичайният размер на количеството изхвърлена сперма е някъде между 1.5 мл и 5 мл.

Обем на спермата

Наистина ли има значение обемът на спермата? Да, той е много важен, без значение дали искате да постигнете бременност или просто да произвеждате повече сперма и да имате по-мощни оргазми. Нека да разгледаме последните новини.

Cosmopolitan пита:

Може ли съпругът Ви да произвежда повече сперма?
Има много заболявания, които могат да доведат до намаляване на обема на спермата. Но не бъдете разочаровани, има няколко начина за увеличаване на обема на спермата. PC упражнения: въпреки че упражненията на Кегел са създадени, за да Ви помогнат да издържате по-дълго, те могат да Ви помогнат също така да увеличите обема на спермата. Някои упражнения могат да Ви помогнат да поддържате пениса си в страхотна форма и да стреляте като шампион. Билкови добавки: приемането на билкови добавки с аминокиселини и цинк ще увеличи както количеството на произведените сперматозоиди, така и способността им да се движат спонтанно и самостоятелно.Това ще помогне на тялото на съпруга Ви да увеличи еякулацията.
FHM съобщава:

Обемът на спермата е един от най-важните фактори в секса!

Увеличеният обем се превръща в увеличена потентност (колкото повече е спермата, толкова по-голяма е вероятността за оплождане) и увеличено удоволствие (колкото по-голямо е количеството изхвърлена сперма, толкова по-голям е и броя на доставящите удоволствие мускулни контракции).
BBC News:

Учените в Съединените щати казват, че са открили връзка между обема на спермата и оплодителната способност.

Професор Хари Мур провежда проучване, за да установи влиянието на броя на сперматозоидите в средата върху мъжкия стерилитет: „Необходими са допълнителни изследвания. Но можем да кажем със сигурност, че много мъже са стерилни, защото имат по-нисък брой на сперматозоидите и подвижността на спермата им не е много добра.“

Как да увеличим еякулацията

Лечението чрез конвенционални методи може да помогне на двойката да постигне бременност чрез нормален полов акт. Има лекарства, антибиотици и хормони, които мъжете могат да приемат, за да произвеждат повече сперма, за да се отърват от инфекция или да преодолеят хормонален дисбаланс. Също така можете да пробвате да носите свободни дрехи като боксерки или да избягвате горещи вани, сауни и продължителни горещи душове.

Преди всичко се погрижете за хранителния си режим. Уверете се, че храната Ви съдържа цинк. Този микроелемент допринася за цялостното здравословно състояние и правилното функциониране на тялото Ви, да не говорим за производството на тестостерон и сперматозоиди. Но надвишеният прием на цинк може да бъде дори опасен. Ето защо ние препоръчваме да обърнете внимание на невероятните хапчета за обем на спермата, които съдържат точната доза цинк в съставките си. Те са специално формулирани да увеличават обема на еякулацията. Тези хапчета могат да увеличат броя на сперматозоидите чрез увеличаване на нивото на тестостерона в тялото по естествен начин. Когато нивото на тестостерон се увеличи, хормоните в тялото увеличават производството на семенна течност и сперматозоиди. Ето защо това може да увеличи обема на еякулацията. Тези продукти съдържат растителни и естествени съставки, които тонизират и подпомагат еякулаторните канали, епидидимите, тестисите, простатната жлеза, семенните везикули и семепроводите - тоест всяка част на мъжката полова система – и само биха Ви помогнали, ако искате да произвеждате повече сперма.

Ще имате достатъчно сперма, за да еякулирате не само веднъж, а два или три пъти. Това означава също така, че вече няма да е необходимо да отрязвате партньорката си, ако Ви помоли за още един рунд.

Как да увеличим обема на спермата

Нашите най-добри препоръчани хапчета за обем на спермата са:
  1. Maxatin — 96 точки
#1 - Maxatin, 96 от общо 100 точки. Maxatin е научно разработен, за да доведе Вашите оргазми до съвсем ново ниво. Трите основни ползи са: огромно увеличение на обема на еякулацията, по-твърди и по-издръжливи ерекции и значително повишена сексуална възбуда. Тези подобрения водят до по-добър секс, по-голяма увереност и реални и напълно задоволителни резултати за Вас и Вашата партньорка.

Гаранция: Ако не сте доволни от резултатите от лечението, ще получите парите си обратно за всяка неотворена опаковка.

Съставки: L-аргинин, L-лизин, муира пуама, L-карнитин-фумарат, тиква, грудка от мака, червена боровинка, сарсапарила, цинк, микрокристална целулоза, магнезиев стеарат, силициев диоксид, сладък корен и други

Защо е #1? Maxatin е одобрен от лекарите, 100% естествен и безопасен продукт с клинично тествани съставки, които ще Ви помогнат да получите 500% увеличение на обема на спермата.

Поръчайте Maxatin

Количество на изхвърлената сперма

Няма секс стандарти, които са създадени от секс експерти. Секс стандартите не са закони, те са закодирани в нашите умове и ние имаме избор дали да харесваме определени неща, или не. Повечето жени харесват самоуверени и страстни мъже. Също като големия пенис, окосмените гърди или дълбокия глас жените смятат голямото количество изхвърлена сперма за част от най-добрите мъжки придобивки.

Всъщност няма значение дали жените възприемат в мозъка си на рационално ниво по-голямото количество изхвърлена сперма като нещо мръсно и противно. Въпреки това дълбоко в себе си те го харесват. Точно както мъжете си падат по големите гърди, въпреки всички модни тенденции, които завладяват целия свят.

Има значителна полза за увереността на един мъж, когато той е в състояние да увеличи обема на еякулата, количеството на изхвърлената семенна течност и силата на изхвърляне. Сексуалната увереност е свързана не само с успеха в романтичните начинания, но също така и с много други видове успехи. Проучванията показват, че увереността в сексуалната идентичност и увеличената фертилност се пренася във всички сфери от живота на мъжа.

Хапчета за обем

Хапчетата за обем Ви позволяват да произвеждате повече сперма и имат следните изумителни ефекти:
  • По-дълги и по-интензивни оргазми всеки път
  • По-големи и по-впечатляващи количества изхвърлена сперма
  • Изключителна „сила на изстрелване“ (край на капките!)
  • По-добра текстура и по-добър външен вид на спермата
  • Увеличена сила на контракциите
  • Като цяло подобрена сексуална функция и реакции
  • По-добра плодовитост
  • По-добри шансове за оплождане
Тези хапчета за обем са одобрени от лекарите. Всички са естествени. И наистина са ефективни.

Как да произвеждаме повече сперма?

Нашите най-добри препоръчани хапчета за увеличаване на обема на спермата са:
 maxantin

No comments:

Post a Comment