Феромони: Как да привличат жените

Топ феромони

 

Нашите най-препоръчва феромони за привличане на жените са:

Какви са феромоните?

Феромоните са химически "мирише" изпратени от и до всички хора/бозайници даде разстояние. Феромони са открити подсъзнателно, те предоставят информация за вашата имунна система, способността за зачеване, текущото ви състояние на сексуалното либидо и секс устройство и др. Някои от феромони насочени към противоположния пол - жените - и естествено предизвика атракция възбуда и готовност за секс, което го прави по-лесно да привличат жените. Тези аромат сигнали предизвика хормони и жените автоматично, инстинктивно отговори - без дори да осъзнават, че целта ви е да привличат жените днес!

Според BBC науки:

Човешките феромони са гореща тема в изследванията. Те са без мирис химикали, открити от орган в носа. Някои учени смятат, те може да бъде ключът към избора на подходящ любовник.

Как се открива феромони

Феромони сигнали са открити чрез орган 3 инча във вътрешността на носа, нарича вомероназален орган (VNO). Когато VNO открива феромони, тя изпраща сигнал отговор на мозъка. Така че докато обонянието обикновено се обсъжда в изследвания на феромони атракция, наистина е химическа реакция, която възниква, вместо специфична лична миризма. С други думи, тя отговаря на вашите химия на подсъзнателно ниво, с чувствата на привличане, възбуда, интерес и вълнение и вие може да привлече жена без да говори с нея.

Физически феромони

Освен по-горе съществуват проучвания, които показват, че мъжете и жените използват феромони сигнали, както и. В действителност шведски експерти са доказали, че с използването на най-новите мозъка imaging устройство, жените реагират, когато те са сексуално възбудени от мъжки миризми. Друго проучване е установено, че чрез използване на миризма, феромони имат способността да синхронизирате менструалните цикли от различни жени. С феромони на женската овулацията да съкрати или удължи в зависимост от сигнала, който жената получава. Учените наричат този процес МакКлинток ефект.

Привличат жените

Защо ни е необходим феромони да привличат жените? Тъй като нашите културни навици. Какво да правим първото нещо на сутринта, всяка сутрин? Вземете душ. След това прилагаме дезодоранти и може би лосиони или aftershaves, че допълнително прикрие нашите истински тялото химия. На следващо място ние сме склонни да рокля от главата до петите, като по този начин покриват 90 % от самата кожа, която пресата феромони във въздуха. Някои изследвания показват също така, че чрез еволюция, нашите естествени феромони производството постепенно намаля, тъй като цивилизации са се обърнали към социалните обичаи и норми, когато човек иска да привлече жената.

Когато поставите на феромони Кьолн, не само заменяте феромони, вие сте измит, покрити или изгубени, но добавянето на химически чудо brew, който ще работи на повечето жени. Чрез попълване и дори повишаване на вашите загубени феромони можете да наистина "се върне към природата" и отново установи химически комуникация с хората около вас. Хората реагират без даже да разбират защо. Жените само те знаят като вас и можете да привлечете жени по-лесно.

Новини national Geographic:

Жените и мъжете да надуши противоположния пол чрез мирис феромони, показва ново проучване. Откриването добавя друга фигура към все повече доказателства, че хората, много прилича на останалата част от царството на животните, знам повече от носовете им, отколкото се смяташе.
Обаче мъжете не трябва да разчитат на продукти на феромони за привличане на жени. Те също трябва да помисли значението на хигиената и външен вид. Например човек използва феромони, но той не миете зъбите си и да се облече като гнусна уличен просяк. Смятате ли, че този вид поглед ще привличат жените? Със сигурност не защото жените предпочитат добре миризма и добре изглеждащи мъже. Просто казано, феромони продукти може да помогне на мъжете привличат жените, но крайният резултат зависи на човека представяне на себе си.

Как феромони работа

Феромони обикновено трае около 8 до 10 часа при прилагане на подходящи места можете да спрей го сутрин и все още да могат да привличат жените през нощта. Трябва да се търси феромони, които съдържат чиста андростенон феромони концентрат за предпочитане в "двойна сила" потенция.

Феромони са един лесен начин да увеличите си атракция и след това го комбинирани с доверие, ще имате от всички избори и внимание.

Най-добрите феромони

Ние препоръчваме на най-добрите феромони:
  1. Alluramin-92 точки.
 #1 - Alluramin, 92 точки. Alluramin е най-ефективният феромони за привличане на жени. Феромони, съдържащи се в Alluramin отделят аромат, която тече във въздуха и могат да бъдат уловени от някой близо до нас. Ролята на феромоните е жизнено важна от гледна точка на сексуално общуване.

Alluramin гаранция: те ще се върнат парите си за всяка опаковка, която не е била отваряна само ако не сте доволни от резултатите от лечението.

Alluramin съставки: този новаторски и изключителната формула се състои от три различни феромони: андростенон, A-кето и делта 16 - ол.

Защо #1? Alluramin е единствената феромони Парфюм се препоръчва от престижни здравни специалисти, които са били в състояние да докаже ефективността и скоростта на този продукт. Комбинация от три различни феромони е предназначен да се максимизират ползите можете да получите от парфюм.

Поръчка Alluramin

Феромони резултати

  • Още при контакт с очите, интерес и усмивки от другия пол
  • Привличат жените, когато пожелаете
  • Още сексапил
  • Още дати и сексуален контакт
  • Подмладяване на вашата текущата връзка
  • По-страстни lovemaking
  • Релаксиращ, лесно ефект върху другите около вас
  • Повече случаи на се подхожда от жени
  • Повишено самочувствие
  • Интуитивен уважение и фокус върху вас от други

Феромони алтернативи

Разбира се съществуват алтернативи, които могат да заменят феромони. Но има други начини за подобряване на всички аспекти на вашето здраве: спрете цигарите и прекомерно пиене, Подарете си по-добра диета и физически упражнения редовно. Докато работите върху по-здравословен живот като цяло, Добавяне на мъжкото либидо подобряване добавка може да ви отведе до още по-добро ниво на сексуалната активност и удоволствие докато голяма увереност ще ви помогне да привличат жените дори по-бързо.

Феромони: Привличат жените

Една добра компания ще кораб дискретно с нищо на пакета, за да се определят точни съдържание. Ако не сте сигурни, попитайте преди да поръчате, въпреки че няма нужда да ако търсите в един добър продукт.

Нашите Топ Препоръчителни феромони са достъпни онлайн на връзките по-долу:
Искрено
Вашият Beauty House afrodyzjaki

No comments:

Post a Comment